Leonardo support forum • View topic - SPIP and leonardo

SPIP and leonardo

support forum

SPIP and leonardo

Postby puiseux » Mon Nov 15, 2010 11:17 pm

Hello,

did anybody try to use leonardo as a module (or plugin ?) of spip ?
Thanks

Pierre
puiseux
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 15, 2010 11:03 pm

Re: SPIP and leonardo

Postby puiseux » Mon Nov 15, 2010 11:29 pm

to be more precise, i understand i have to modify /leonardo/site/predefined/3/config.php, but then ?
can i make leonardo a 'subsite' of my main site,
can i plug leonardo in my spip-site ?
can leonardo work as standalone ?
is there some way to run leonardo without joomla, phpBB2, ...
Finally, is there some more documentation ?

Thank you, and even if you cannot help me, congratulations for this beautifull work

Pierre
puiseux
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 15, 2010 11:03 pm

Re: SPIP and leonardo

Postby manolis » Mon Nov 15, 2010 11:57 pm

Hi Pierre,

i dont know about the SPIP, but leonardo can work without any need for other system in $opMode=3 (standalone)

that way the registration and login is done by leonardo
manolis
Site Admin
 
Posts: 152
Joined: Fri Jun 24, 2005 2:04 pm

Re: SPIP and leonardo

Postby puiseux » Tue Nov 16, 2010 9:30 am

OK, $opMode= 3; is for using leonardo as standalone, i'm stupid.
It now looks like a table is missing in my db leonardo.
(I added some debug message to try to understand)
Code: Select all
Connecté Host=localhost,dbuser=root,dbname=leonardo
user_id=-1
user=root
phpBB : Critical_Error

Could not obtain lastvisit data from user table

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'leonardo.leonardo_users' doesn't exist

SELECT * FROM leonardo_users WHERE user_id = -1

Line : 73
File : /home/puiseux/devel/leonardo/site/predefined/3/sessions.php


what's wrong ?
Moreover, i don't know which userid to put in site/config_admin_users.php for standalone leonardo.
Thanks for your answer.

Pierre
puiseux
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 15, 2010 11:03 pm

Re: SPIP and leonardo

Postby puiseux » Tue Nov 16, 2010 5:45 pm

Hello Manolis

some precisions are missing in installation instructions.
To install leonardo as standalone,
STEP 2. Create the tables

*** Your Database MUST use UTF-8 as the encoding ***

Execute the file leonardo-utf8.sql (found in the doc/install/sql/ directory)
to the sql server you are using. You can do this from the command
line interface (mysql) or using a web based tool (like phpmyAdmin)

Execute the file leonardo_waypoints-utf8.sql in the same way as above. This will
add the coordinates of 3800 major world cities to get you started.

Missing here something like : If you use leonardo standalone (see STEP 3, file site/config_op_mode.php), then execute the file standalone_extra_tables.sql in the same way as above. This will
add extra tables.
puiseux
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 15, 2010 11:03 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Bridge by mehdiplugins.com