Blank Page on PHPBB3

support forum

Blank Page on PHPBB3

Postby Ombit » Sun Jul 11, 2010 7:32 am

Hi all,

I've followed all the instructions to the letter, but can not get it working. Initially I was a getting a server 500 error. But I think I've managed to sort that. Problem now is that I only get a blank page.

A couple of questions. When uploaded the tables to the SQL server, am I supposed to be uploading them to a seperate database or am I suppose to merge them into the PHPBB3 database?

Within the PHPBB3 folder (called CSCCForum) I've created a new folder called modules and within that I've created a folder called leo. I'm trying to execute Leonardo by using the URL: ... p?name=leo

config_op_mode.php has this line configured (This is what stopped the 500 error)

} else if ($opMode==6 ) { // phpbb3 -> STRONGLY recomended to be used with leonardo template

// replace this with the absolute path of phpbb3
// phpbb3 is installed on /
// leonardo is installed on /leo
$phpbb3AbsPath=realpath( dirname(__FILE__).'"/public_html/CSCCForum' );



// put at least one userId in here!


And confi.php in opmode 6 is configured like this:
// Specific settigns for phpBB3 module operation ($opMode=6)

function moduleRelPath($forUtilityFiles=0){
global $module_name,$CONF;

if ( $CONF['links']['type']==3 ) {
return $CONF['links']['baseURL'];
} else {
return "./";

// bridge to the users table of different forum/portal/cms systems




// if $CONF['userdb']['use_leonardo_real_names']=0;
// then the following will be used to extract real names from the 'aplication' DB
// if you are running phpbb2 with the realanme mod , uncomment this instead
// $CONF['userdb']['user_real_name_field']='user_realname';


// bridge to the login system of different forum/portal/cms systems
// $CONF['bridge']['register_url']="?name=%module_name%&op=users&page=index&act=register";


// various settings that depend on $opMode !

define('IN_PHPBB', true);
define('IN_CRON', true);
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);

require_once $phpbb3AbsPath.'/common.php';


$lang['ENCODING']= $langEncodings[$currentlang];
// set page title
$page_title = 'LEONARDO';

// Start session management

$mode = request_var('mode', '');
// print_r($user);

if (! function_exists('is_user') ) {
function is_user($user) {
if ( $user->data['userID'] ) return true;
else return false;

require_once dirname(__FILE__).'/functions.php';

if ($clubID) { // some things we do when first in club
if ( is_array($clubsList[$clubID]['gliderCat']) ) {

What am I doing wrong?

Thanks very much.
Posts: 2
Joined: Sun Jul 04, 2010 8:59 am

Re: Blank Page on PHPBB3

Postby Ombit » Thu Jul 15, 2010 9:43 am

I reinstalled the default clubs page and now I get:

Fatal error: Cannot redeclare is_user() (previously declared in /home/curiumso/public_html/CSCCForum/modules/leo/site/predefined/6/config.php:92) in /home/curiumso/public_html/CSCCForum/mainfile.php on line 151
Posts: 2
Joined: Sun Jul 04, 2010 8:59 am

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Bridge by