Leonardo support forum • View topic - standalone

standalone

support forum

standalone

Postby mbu10 » Tue May 04, 2010 10:41 pm

right managed to get soem of this workign and other bit no
well have got it loaded and running so loads up correctly on the web page without any errors(using standalone as using xoops)
anyway
cannot figure how to put a user in to the "config_admin_users.php" file correctly
also have filled in the email config in site folder and tried to create a new user and does not seem to be doing anything like sending mail
also when i click send nothing happens
have a look here

http://nysc.org.uk/leonardo

any ideas??
thanks
mbu10
 
Posts: 7
Joined: Mon Feb 02, 2009 2:09 am

Re: standalone

Postby mbu10 » Tue May 04, 2010 11:44 pm

have managed to get leo to send a mail and thats working correctly
but still cannot sort a user
mbu10
 
Posts: 7
Joined: Mon Feb 02, 2009 2:09 am

Re: standalone

Postby mbu10 » Thu May 06, 2010 9:04 am

well managed to get it all working
the only thing that is not working now is i am unable to put a admin in the admin array tab??
also will i be able to change the connections so can read user names from the xoops which i am using
thanks
martin
mbu10
 
Posts: 7
Joined: Mon Feb 02, 2009 2:09 am

Re: standalone

Postby manolis » Fri May 07, 2010 10:29 am

mbu10 wrote:well managed to get it all working
the only thing that is not working now is i am unable to put a admin in the admin array tab??


look at site/condig_admin_users.php
put something like :

$admin_users=array(1,3,5);

1 ,3 ,5 are the user id of the users you have already registered

also will i be able to change the connections so can read user names from the xoops which i am using
thanks
martin


cant really help you with this...

have a look at the files at site/predefined/3
manolis
Site Admin
 
Posts: 152
Joined: Fri Jun 24, 2005 2:04 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Bridge by mehdiplugins.com